top of page

MAGIE ERKENNEN IS EEN BEETJE UIT DE KAST KOMENVandaag brengen we een ode aan de magie met Laurien Wiegerinck. Moeder van twee dochters, opgeleid tot jurist, werkend als consultant, maar haar hart klopt voor de muziek. Maar hoe durf je daar een sprong in te maken, je eigen stem letterlijk laten klinken, dat wat magisch voor je is ruimte geven in je leven?


In deze aflevering kun je luisteren naar twee van haar eigen nummers die nog nooit zijn uitgebracht. Mocht je zelf iemand willen raken met een persoonlijk lied vol van liefde? Kijk dan even op haar website laurienwiegerinck.nlMeer over deze podcast serie


De podcast Ode aan de magie is een onderzoek naar magie in ons leven. Sara Hermanides en Lars Sorensen bevragen vele uiteenlopende mensen over wat voor hen de ingang tot magie is. Naar bijzondere magische gebeurtenissen in hun leven en naar hoe ze magie definiëren. Sara is ook de auteur van het gelijknamige boek 'ode aan de magie'. Neem eens een kijkje op www.odeaandemagie.nl en laat meer magie in je leven!

474 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page