top of page

THE MAN IN THE MIRRORWat een eer om fotograaf en avonturier Jimmy Nelson te mogen ontvangen in de podcast. Verrast was ik toen hij voorafgaande aan onze opname vroeg om een verdiepend gesprek. Hij zei:”Je mag me alles vragen, I want to dive deep” en zo geschiedde. We mochten het echte gesprek met hem aangaan en hij vertelt vanaf moment één zijn waarachtige levensverhaal. Mind blowing, kwetsbaar en confronterend. Als ik het gesprek naluister is het een een ander gesprek dan ik van mezelf en Lars gewend ben. Ik ben diep ontroerd door deze dappere man die ik diep in de ogen mag kijken waarin ik een confrontatie ervaar met mijn eigen oordeel op mezelf. We spreken over schuld, misbruik, beeldtaal en de essentie van het bestaan. Ik ben benieuwd hoe de naakte waarheid van Jimmy jou spiegelt.260 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page