ODE AAN DE MAGIE

Dit is een boek voor iedereen die de magie van het leven in zichzelf wil activeren. Het gaat over een paard dat plastic eet, een prins die een prinses blijkt te zijn, een drum die ontploft en bijen, adelaars, raven en jaguars die de weg wijzen. Het leest als een droom maar het gaat over het echte leven. Verslaving, seks, maansverduistering, een moddergevecht. De verhalen laten zien dat magie eigenlijk een heel aardse aangelegenheid is. We maken allemaal elke dag wonderlijke dingen mee. De vraag is, willen we het zien?

Vormgeving: Zonna Stokkink

voorzijdeOde.png
DROOMDAG

Wil jij de magie in je leven wakker kussen? Ben je nieuwsgierig naar het boekje? Hierbij vast het eerste magische verhaal met een opdracht voor jou!

Sara Hermanides is een gids/executive coach die mensen helpt om in de diepere lagen van bewustzijn hun zelfonderzoek te doen. Haar methodieken zijn onorthodox en gaan voorbij de verhalen van de psychologie. Samen met Sven Goedbloed heeft zij haar organisatie In the Heart of Change waarin zij mensen gidsen in deze nieuwe tijd.

WhatsApp Image 2021-10-31 at 09.09.09 (1).jpeg
PODCAST

Wil jij meer magie in je leven?
Hiernaast de trailer van mijn gloednieuwe podcast, vol met gasten die vertellen over hoe magie hun leven verrijkt. 

Tijdens deze magische reis van het schrijven van Ode aan de Magie werd ik door Sven Goedbloed, mijn partner in werk en leven, verrast met prachtige illustraties die waren geïnspireerd door mijn verhalen. Zijn werkwijze met ecoline en inkt zorgt voor spannende tekeningen die op magische wijze zijn ontstaan. 

WhatsApp Image 2021-10-11 at 17.54_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-10-11 at 17.55_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-10-11 at 17.55_edited.jpg