DANKBAARHEID

Dankbaarheid is puur positief.

Daarom is het de kern van oude rituelen

en...

bewijst de wetenschap keer op keer dat er geen beter medicijn is. 

Wij werken graag met dankbaarheid.

Een groot cadeau uit de oerbron.

   

SARA_SVEN_HB_1078_fin.jpeg
WAT IS
DANKBAARHEID
VOOR ONS?
IMG_9177.jpg

Sven

 

De helende kracht van dankbaarheid heb ik twee keer in mijn leven ervaren bij intens verlies. Ik ben zo blij dat ik het vermogen heb om ook dankbaar te zijn in tijden van diepe ellende. Dat is de basis van mijn vertrouwen in het leven. Het oergebed in 'Voor alles dankbaar' hoorde ik voor het eerst in een ceremonie. Op dat moment viel er iets op zijn plek dat ontroerend diep in mij verankerd is. De oprechte dank voor het leven.

Sara

 

Door dankbaarheid geniet ik van de kleinste dingen en trotseer ik de grootste obstakels. Dankbaarheid heeft mij geleerd dat het elk verdriet kan verzachten en helen. Zelfs wanneer mijn moederhart gebroken was heb ik vernieuwde krachten geput uit dankbaarheid. De oerdankzegging in 'Voor alles dankbaar' gaat voor mij over de kunst om het bestaan te vieren. De liefde, de eenvoud, de humor, het wonder...alles! 

GEBED ZONDER END

 DOE MEE AAN EEN DANKBARE WERELD

In oude rituelen bestaat er een 'vuurceremonie' waarin dankbaarheid centraal staat. Het hart van deze ceremonie is een vuur dat gevoed wordt met dankbaarheid. De helende kracht van dankbaarheid wordt toegevoegd aan de transformerende kracht van vuur waardoor de intensiviteit van beide krachten toeneemt. Wij hebbend deze ceremonie gedigitaliseerd in een GEBED ZONDER END....voeg jouw eigen dankbaarheid toe! 

JOUW EIGEN DANKBAARHEIDS CEREMONIE
SARA_SVEN_HB_0898_fin.jpeg

Voor iedereen die voor zichzelf of met vrienden of familie een eenvoudig ritueel wil doen waarin dankbaarheid centraal staat.

WETENSCHAPPELIJK BEWIJS?