top of page

DE MAGISCHE REIS VAN DE EICEL



In deze aflevering brengen we een ode aan de magie met Anna Verwaal, geboorte consulent en expert op het gebied van het leven voor het leven.

Vanaf welk moment zijn we ons eigelijk bewust van onze omgeving? Welke impact heeft onze tijd in de baarmoeder op onze levensweg.

Hoe kun je de magie in het leven omarmen als het je in de start ontbrak aan veiligheid, warmte, liefde of zelfs de wens dat je er zou zijn?


Meer over Anna Verwaal bekijk hier haar website www.fromwombtoworld.com/


452 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Direct gegrepen en samen afgeluisterd met mijn partner… Sara en Lars wat fijn dat jullie dit intieren en delen. En Anna wat spreek je in heldere woorden en met fijne energie. Er zijn veel kwartjes gevallen tijdens het luisteren. 💖 ik ben mama van 3 prachtige stralende kinderen (6-jarige tweeling geboren na 28.6 en onze jongste van nu 8,5 maand geboren a terme).

Like

Wat een bijzonder mooie podcast. In een adem uitgeluisterd! En net op het moment dat ik bij mijn dochter in Australie ben die aan het bevallen is van haar eerste kindje..... laat Anna nou haar grote inspiratiebron zijn geweest. Dank dank Sara en Lars!

Like
bottom of page