top of page

DE MAGIE VAN LEVENIn deze aflevering duiken we direct de diepte in van de magie. Kieke van Maarschalkerwaart is met haar magische levenshouding de ultieme reisgids om te leren wat echt LEVEN is. Zelf zegt ze dat ze zo dapper is omdat ze niets meer te verliezen heeft, maar hoe dieper wij met haar in gesprek gaan hoe duidelijker het wordt dat zij zo is geboren. Haar levenslust is aanstekelijk, ontroerend en een spiegel voor iedereen die smoesjes verzint om zijn of haar dromen niet waar te maken. Alles kan volgens Kieke en na dit gesprek met haar weet ik dat het zo is. Ik gun iedereen dit gesprek en niet alleen omdat haar reisverhalen bizar indrukwekkend zijn, maar omdat zij met zoveel liefde spreekt over de kleine dingen in het leven die elke dag de magie laten zien. 


Wil je meer weten over Kieke neem dan een kijkje op haar website: www.travelsoap.nl of op https://www.thenextleveloflove.nl , daar kun je haar boek (L) EEF vinden. Een website en een boek over het leven en de dood. De dood van haar lief, Eef, en hoe zij samen juist vol zijn gaan leven en reizen ondanks de onvermijdelijke dood die 2,5 jaar geleden werkelijkheid werd voor Eef. 


Kieke is ook werkzaam als Visual Nomad van fotograaf Jimmy Nelson. https://www.jimmynelson.com/team/kieke-van-maarschalkerwaart/

Stay tuned: Binnenkort komt Kiekes kinderboek over verlies uit!


Foto van Kieke door: Jimmy Nelson in Siberië 2018 bij de Nenets (-60 graden!).677 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page