top of page

DE MAGIE VAN HET INNERLIJK VUUR


In deze aflevering brengen we en ode aan de magie met Shervin Nekuee socioloog, schrijver en verhalenverteller. Shervin werkt als senior adviseur Diversiteit en Inclusie bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij werd geboren in Iran en woont sinds zijn twintigste in Nederland. Op magische wijze kwam hij terug bij zijn roots door een omaatje uit Vlaardingen. Deze aflevering gaat over melancholie, Rumi, zwerfvogels en hoe iemand zonder huis je zomaar thuis kan brengen in die mystiek.


Precies vandaag is het lentefeest NOWRUZ met een festival in den Haag….er zijn nog kaarten voor als je wil gaan! Shervin Nekuee is een van de oprichters van dit geweldige nieuwjaars festival.

Check de site: https://www.amare.nl/en/agenda/731/Een_oeroud_lentefeest_in_het_hart_van_Den_Haag/Nowruz_Lentefestival/?fbclid=IwAR0K9DQe22-_z4TP_kV7uRh_qXofqyoK_uqI-t-oSaDQqllLzuuDm1GHOvk Nowruz is een oeroud lentefeest dat door meer dan driehonderd miljoen mensen op de wereld wordt omarmd als de start van het nieuwe jaar. Een feest voor iedereen boordevol muziek, poëzie en een food market met de heerlijkste gerechten uit alle windstreken.

296 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page