top of page

EXCELLENTIE CIRKEL

Visualisatie/ energizer - ca 20 minuten


Deze visualisatie is een hele goede voor de ochtend want het is een energizer. Het is meer een oefening om jezelf te bekrachtigen dan een ontspanning. Het is een visualisatie die bedoeld is om je in deze onzekere tijden te energetiseren en je vertrouwen te activeren. Aan het einde van de sessie heb je niet alleen gevoeld wat jouw kracht is, maar heb je ook een cirkel gecreëerd zodat je te allen tijde toegang hebt tot dat beetje extra vertrouwen en kracht. Dat is niet alleen handig in tijden van Corona, maar ook voor de toekomst in het leven waar je wel een extra levensbron voor zou willen inzetten. Deze visualisatie vergt een actieve houding terwijl je ontspannen bent.


297 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


Wat een mooie en fijne visualisatie. Ik draag mijn cirkel in mijn hart bij me. Dank!! X

Like

Wow, super mooi! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Like

Dankjewel Sarah voor de golden cirkel visualisatie. Ik heb nu voor altijd de zonnekracht bij me... 🙏

Like
bottom of page