top of page

SARA TE GAST BIJ SAMATHA PODCAST

Net voordat de vleermuis ons leven binnen vloog en ons werkpad compleet omgooide was ik te gast bij Sebastiaan van der Vinne en Eric van Tilburg in de Samatha podcast. Als ik dit gesprek nu terugluister lijkt het wel of ik op een bepaald niveau doorhad wat er in ons leven stond te gebeuren. Ik vond het een unieke ervaring om met deze mannen te spreken over dromen, reflectie, ouderschap en het vrouw-zijn. Eric en Sebastiaan zijn eerlijke en hedendaagse mannen die hun kwetsbaarheid niet schuwen en die samen met mij een echt en waarachtig gesprek aandurven.


Luisteraars zeiden het volgende;

 

“Wat een tegekke podcast voor ouders. Heel confronterend voor mij als moeder”


"Ik gun vooral elke vader met dochters dit gesprek!”


“In deze podcast wordt heel duidelijk uitgelegd wat reflectie is en wat het met dromen te maken heeft.” 


"Nu snap ik de 'reflectie methode' van Sven en Sara veel beter.”


OVER SAMATHA

Eric van Tilburg en Sebastiaan van der Vinne bespreken tijdens deze podcasts hun individuele en gezamenlijke reis door het leven, met als rode draad de kracht van de stilte. In gesprekken met elkaar en met interessante gasten worden onderwerpen besproken als meditatie, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, sport, spiritualiteit en die altijd maar weer terugkerende vraag; waarom zijn wij hier eigenlijk? Altijd met een nieuwsgierige, frisse, open vizier en de nodige humor.178 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page