top of page

SAAAI, SUF EN ONEINDIG DUFWeet je wat de meeste mensen echt super saai vinden? Suffer dan archiveren? Duffer dan slaaptekort? Stommer dan belastingaangiftes? Vervelender dan muggenbeten? Je raadt het

niet. Ik laat expres een lange alinea vallen zodat je de kans krijgt om ernaar te gissen.


In al onze ceremonies komen we mensen tegen die met een teleurgestelde blik melden dat ze op een saaie nuchtere plek zijn geweest. Begint het al te dagen? Het saaiste van het saaiste vinden de meeste mensen het 'hier' en 'nu'. Geboorteplek van ontelbare levenssoorten, thuis van miljarden zielen en sterrenstelsels, broedplaats van onnoembare mogelijkheden, het atelier van het grote mysterie. Dat kunnen wij dus 'saai' maken in ons bewustzijn en dat is wonderlijk bijzonder!


We kunnen ons zelfs vervelen in dit epische bombardement van indrukken, frequenties en levensvormen en het reduceren tot iets dat 'normaal' is. We hebben Netflix, porno, nieuws, drugs en social media uitgevonden om te ontsnappen aan de ondraaglijke 'saaiheid' van het bestaan. Wat een bizar magisch vermogen hebben wij als mens. We kunnen het hele wonder normaliseren en sterker nog...we doen er alles aan om die realiteit te ontvluchten.

Wij mensen zijn de meesters van de afleiding en spelen collectief verstoppertje voor het 'hier en nu' om vooral niet in ons bewuste verlichte zelf te landen. We hebben zelfs religies, spirituele beoefeningen en mystieke scholen opgericht om stiekem weg te blijven bij de waarheid. We proberen steeds weer weg te bewegen bij onze essentie door heel druk te zijn met andere dingen. We zijn verslaafd aan de afleiding en gebruiken alles en iedereen om zelfrealisatie te vermijden.


Verlichte zielen beschrijven allemaal dezelfde levenservaring. Verlichting is een ontspannen eenvoudige staat van zijn waarin je ervaart dat je bent dat je bent. Samengevat wordt dat 'IS'. Makkelijker kan het universum het ons niet maken. We hoeven alleen maar te zijn en de rest is afleiding.


Voor iedereen die geïnteresseerd is in het super duffe, suffe midden van alles organiseren wij heel graag ceremonies en intensives. Sara heeft een boek geschreven over wat er zoal kan gebeuren als je waarnemingsfilters als 'saai', 'normaal' en 'gewoon' laat vallen en het 'hier en nu' laat spreken. Het heet 'Ode aan de magie' en is tot eind juli met vakantiekorting hier te bestellen. Tijdelijk van € 24,50 voor € 20,--. Wij wensen jou en je dierbaren een magische vakantie!!


Graag tot binnenkort.


Sven en Sara


Get real, life's a miracle!


383 weergaven1 opmerking

1 Comment


Corry Slooter
Corry Slooter
Jul 02, 2022

Oh ja, dat was precies wat ik ervaarde de 1e dag: ik was alles, ik was niets, zo fijn om alleen maar te ZIJN 😇🙏

Like
bottom of page