top of page

AAN DE GOUDEN KETTING

Deze nachtmerrie gaat over een gevoel dat we allemaal kennen zeker nu....'niet in controle zijn'. Judith neemt ons mee in een nachtmerrie die met razende snelheid tekeer gaat en zich niet laat beteugelen, ook niet door een gouden ketting.


Als je een droomconsult voor jezelf of voor een ander wil boeken dan kan dat via sven@intheheartofchange.com óf sara@intheheartofchange.com

193 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Prachtig om bij mijzelf te ervaren dat werkelijke vrijheid en vrede in het niet (willen) weten zit. Op het moment dat ik , zoals ik dat nu noem, in de natuurlijke staat zit openbaart zich een totaal ander perspectief. Zie ik inderdaad dat ik, Arjan, totaal geen controle heb en dat het leven zich totaal spontaan manifesteert...en zijn er momenten dat 'Ik' is opgelost. Zie ik ook dat Arjan komt en gaat in mij. Wat er dan overblijft is een constant geraakt worden door alles, horen, gedachten, zien, voelen, pijn, verdriet, vreugde etc. Er is dan totaal geen verzet tegen wat zich maar aandient, ook niet tegen verzet. ;) En grappig genoeg is er een 'ander soort weten' los van…

Like

Ook deze duiding was weer prachtig. Delen van de droom en de druk op het derde chakra heel herkenbaar en invoelbaar en dus de opmerking dat een droom door meerdere mensen gedeeld kan worden voelt als waar.

Like
bottom of page