top of page

Perspectief van een 11 jarige‘Ik heb een tekening gemaakt en die tekening wilde ik uit me gooien want dit zijn mijn gevoelens. Ik wilde tekenen hoe ik in de wereld kijk. Het teken van In the Heart of Change dat zijn allemaal ogen en die ogen heb ik op mijzelf gezet. Dit is wel m’n mooiste zelfportret. Dit is hoe ik naar de wereld kijk’

Ruben Grandia 11 jaar

De 11-jarige zoon van Sara is een kunstenaar in wording. Hij heeft totaal geen moeite om de symboliek achter ons logo te zien. Hij heeft er een l-oogo van gemaakt. Het zijn gewoon allemaal manieren om naar de wereld te kijken. Lekker als je zo’n flexibele blik hebt en dat volkomen normaal vindt. Stel je voor dat het zo eenvoudig is als dat hij zegt…je zet gewoon een andere lens op en dan kijk je anders naar de realiteit. Welke lenzen bieden jou dan het meest perspectief?


Wij gebruiken graag een gegronde, spirituele lens. Vandaar onze slogan 'get real, life is a miracle'.


GET REAL; er zijn heel veel realistische praktische uitdagingen nu die onze aandacht vragen. We moeten gezond blijven, elkaar niet besmetten, voor elkaar zorgen en anticiperen op een economisch turbulente tijd. Dat is een realiteit waar we mee te maken hebben en die we serieus te nemen hebben als we willen blijven overleven.


LIFE IS A MIRACLE; er is veel meer aan de hand dan de zorg voor onze gezondheid. Is het niet een wonder dat de mensheid in drie weken ineens bijna alle activiteiten moet staken? Is het niet magisch dat we nu ineens een kans op een keerpunt hebben? Dat we een kans krijgen op een echte vernieuwing?


Het is allebei waar. Het is zeer realistisch om gegrond en gezond deze tijd te overleven en rekening te houden met de 'horizontale realiteit' en het is magisch om de uitnodiging vanuit de 'verticale realiteit' te accepteren en aan te gaan. De uitdaging ligt wat ons betreft precies in het midden waar deze twee perspectieven over elkaar heen schuiven.


Maar als we Ruben goed begrijpen zijn er nog heel veel andere ogen waardoor je kan kijken. Wij hopen in ieder geval dat je een blikveld kiest dat perspectief en diepte heeft en dat kleurrijk en interessant is. Laat Corona je perspectief verbreden en je blik verruimen!


Dank je Ruben voor deze magische tekening!


101 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page