top of page

VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN VS SPIRITUEEL SHOPPEN


Wat is het verschil tussen bewust worden en bewust zijn. Hoe maak je de beweging naar waarachtigheid en neem je helemaal verantwoordelijkheid voor dat wat je tegen bent gekomen op je pad. Soms is tot het gaatje gaan niet genoeg, je moet er doorheen. Als je blijft hangen in bewust worden dan wil je waarschijnlijk niet echt bewust zijn.162 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Dank voor jullie inzicht. ik ben me al bewust dat ik bewuster in het leven mag gaan staan. Dit helpt om dat te doen, dank jullie wel 🙏

Like

Hi Sara en Sven wat een mooi en eerlijk gesprek. En zo herkenbaar. 😍

Ik kwam mezelf tegen in relatie met een vriend en belandde in mijn eigen drama.

Dat stuk ken ik heel goed van mezelf, na een dag had ik het door en kon ik het omzetten en met meer helderheid kijken en voelen.

Ik ben aan te oefenen met ja zeggen tegen mezelf wat een nee geeft voor de ander.

Ik had altijd de gedachte dat duidelijkheid hard was echter het is : hart 😍 voel ik nu.


Deze kwam ik vanochtend tegen : "Doe dingen vanuit liefde niet voor liefde”


liefs Trudy


Like
bottom of page