top of page

MAGIE VOOR JOU
Een van de beste instrumenten om jezelf 'wakker' te houden na ceremonie is reflecteren. Dat is openstaan voor de magie van het leven vanuit het besef dat het voortdurend met je communiceert in symbooltaal. Met het boek 'Ode aan de Magie' heeft Sara aan papier toevertrouwd hoe magisch die communicatie is als je bereid bent te luisteren naar wat je getoond wordt.


Het boek gaat over ervaringen in ceremonies maar ook over de magie van het dagelijks leven. Als je wilt weten hoe je deze wonderlijke kracht kan benutten om je te helpen bij de integratie van een ceremonie dan kan je het boek aan schaffen via www.odeaandemagie.nl


Het is een boek vol magische intimiteit waarin we met Sara mee mogen kijken in verwondering naar de hilarische en wijze boodschappen die het leven geeft als je er op let.

Veel lezers geven aan dat ze na het lezen van het boek veel meer zijn gaan openstaan voor de signalen die ze krijgen.


De gelijknamige podcast die ze samen met Lars Sørensen heeft opgezet is een onderzoek naar poorten van magie. In deze podcast kan je luisteren naar gesprekken met bijzondere gasten die de bron van hun eigen magie met je delen. Laat je inspireren!


Deze eerste podcast is Sara eerst zelf aan het woord om het onderwerp in te leiden.www.odeaandemagie.nl284 weergaven1 opmerking

1 Comment


Corry Slooter
Corry Slooter
Mar 26, 2022

Ik ben fan, dank je wel Sara, alle podcasts zijn zeer de moeite waard!

Regelmatig zit ik 1,5 uur om mijn familie te ontmoeten en de tijd vliegt voorbij tijdens het luisteren naar jou en de inspirerende mensen die je uitnodigt.

Ook het snijden van kilo's groenten is nog leuker geworden, haha

Like
bottom of page