top of page

HET EGO GESNAPT!


In voorbereiding op een sjamanistische ceremonie komen vaak sleuteldromen voorbij. Deze droom van Remco laat zien hoe ons ego illusies creëert om overgave te vermijden. Een prachtige droom over de kleren van de keizer.
648 weergaven3 opmerkingen

3件のコメント


Hoe kan ik spelend presteren?

ontzettend bedankt dat ik deze dialoog ‘mocht bijwonen‘. Bovenstaande neem ik mee uit deze waardevolle video. Veel succes met de integratie Remco!

いいね!

Wow Remco, dank voor jouw kwetsbaar durven zijn. Je ongemak was zichtbaar en voelbaar maar daardoor juist zo betekenisvol voor mij als mee-luisteraar. Ik merkte in mezelf zelfs enige gene, bijna als een soort voyeur, bij jouw "blootheid" in de duiding. Ik maak een buiging voor al het mannelijke dat het vrouwelijke in zichzelf durft te ontmoeten, niet makkelijk, wel heel helend. Mooie link/verbinding Sven met "de kleren van de keizer". Sprookjes/dromen/symboliek/emoties allemaal uitnodigingen van het onbewuste, fijn dat het bewust mag worden. 🌝🌛

いいね!

Wat een prachtige droom en duiding. Zo waardevol dat ik uit de dromen die jullie duiden ook mijn eigen stukken mee kan nemen dankjewel.

いいね!
bottom of page