top of page

Geen 9 euro 99 maar 10!


Deze week lanceerden wij het e-book 'Dream-on' dat we voor 10 ronde euro's aanbieden. Gelukkig konden we de innerlijke marketeer bedwingen en hadden we op tijd in de gaten dat 9,99 niet alleen een belediging van jullie intelligentie is maar ook nog eens een numerologische achterstand. De '9' staat symbool voor veel inspanning leveren, goede bedoelingen hebben en het nét niet doen. In de onze droom numerologie staat de 9 voor 'net niet' en de 9,99 voor 'net op het nippertje niet'. De '9' wordt het best beschreven in de Nederlandse uitdrukking 'tot het gaatje gaan', ja maar dat is dus niet erdoorheen.


De 10 staat symbool voor een instelling van iemand die zichzelf steeds liefdevol op scherp houdt. Iedere droom vraagt deze instelling van de duider. Als je bepaalde symbolen niet begrijpt dan moet je erkennen dat je bewustzijn nog niet ver genoeg is. Als je merkt dat je moe wordt van een droom dan word je moe van een aspect van jezelf. Als je heel erg geniet van je eigen briljante vondsten dan moet je die waarschijnlijk offeren. Droomreflectie vraagt een onberispelijke zelfreflectie houding.


Die eurocent verschil tussen 10 en 9,99 lijkt niets voor te stellen maar het is precies de ruimte

die er ligt tussen bewustZIJN en bewustWORDEN. We kunnen bezig blijven met cursussen, workshops, ceremonies en leergangen tot we bij 9,999999 zijn maar dan missen we de essentie op een 'haar na' en dus volledig. Dream-on is een boek voor dromers die hun dromen willen gebruiken als poort naar hun eigen essentie. Het is de volle 10 euro waard.


We hopen dat jullie genieten van het boek en als je echt wil leren duiden dan willen we je wijzen op onze online droomcursus die binnenkort wordt aangeboden voor 999 euro (geintje).


Dat er een online masterclass droomreflectie komt is geen grapje. Daarover later meer.

92 weergaven1 opmerking

1 Comment


Wat mooi dat het boek er is. Het was een hele reis en zal zoveel nieuwe reizen starten. Geniet van de wondere wereld van de dromen, eerlijk en oprecht en liefdevol duidelijk. Ik ga het weer lezen en vooral nog meer doen!

Like
bottom of page