top of page

SVENS MEDICIJN TEGEN SACHERIJN


Wat als je medicijn 'dankbaarheid' is en je voelt je totaal sacherijnig en ondankbaar. Hoe ga je daarmee om? Sven eet zijn eigen medicijn.
1.086 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


Mooi Sven, ben je dankbaar☺️🙏!

Like

Corry Slooter
Corry Slooter
Oct 21, 2020

Ha Sven, mooi om te zien hoe je gezichtsuitdrukking verandert tijdens je praatje. Ik dacht al heel snel: ik ga iets lekkers voor Sven koken want het gaat niet goed met hem en van etenvancorry wordt hij vast weer blij 😀. Maar voordat ik een leuk recept had bedacht had jij jezelf er al weer uitgeluld, haha. Goed spul hè, dankbaarheid? Je mag trouwens toch wel een keer aanschuiven bij Pim en mij, we mogen van Rutte 3 gasten per dag ontvangen, dus..... Www.etenbijcorry.nl

Wees welkom in Castricum xxx

Like

Haha Sven. Dit is zo grappig. Was net zo enorm verschrikkelijk chagrijnig, zoals ik echt al in tijden niet meer ben geweest (al ruim een dag bezig met computerproblemen waardoor mijn werkmail het niet doet en eigenlijk heb ik vakantie) en nu krijg ik je mail. Ik ben je zo dankbaar Sven 😄😄😄 en acuut een stuk opgewekter. Live is magic. Op naar Raaf.

Like
bottom of page