top of page

VROUW EN LIEFDE
Wat betekent het als twee vrouwen in mijn droom ongeremd de liefde bedrijven? Deze vraag staat centraal in deze droom van Eveline. Een zoektocht naar de oervrouw.


Wil je zelf je dromen duiden? Ons boek Dream-On over dromen wijsheid is op de homepage te koop.


Als je een droomconsult voor jezelf of voor een ander wil boeken geef dat dan aan via sara@intheheartofchange.com of sven@intheheartofchange.com359 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


anke dengel
anke dengel
May 13, 2020

wow wederom onder de indruk van de droom én de duiding. Zo leuk om aan de hand van het boek meer te begrijpen van mijn nachtelijke leven. Ik heb er een wereld bij gekregen, ik verheug me tegenwoordig op het 'slapen' gaan wat eigenlijk geen goede naam meer is. Ook leuk dat ik in mn dagelijkse 'wakkere' leven steeds meer alles als een aspect zie van mezelf. Haha, alsof ik stoned maar heel helder ben :-)


Like

Prachtige droom en duiding! En idd heel herkenbaar. Bij mij is de angst voor het onbekende inmiddels ingeruild voor een soort 'blijde verwachting' voor dat wat komen gaat. Pieken én dalen 🙏

Like
bottom of page