top of page

DE SJAMAAN EN DE MANAGER ON TOUR BIJ BNR NIEUWSRADIO

In een dynamisch gesprek met Wilfred Genee en Ruud Hendriks werd het me heel erg duidelijk: de wereld van management is echt toe aan een ander geluid!


De tijd van de eenzijdige traditioneel mannelijke benadering van meten, weten, actie nemen en doorrammen is geweest. Er is diepgang, connectie en wijsheid nodig. Ik ben dankbaar dat ik dit geluid mocht vertegenwoordigen tussen borrelende terrasgasten, flitsende vragen, DJ-beats, ijdele prietpraat en dampende bitterballen. Het is me duidelijk geworden dat juist de sjamanistische invalshoek de zakenwereld kan helpen om connectie te maken met de rest van het leven. We hebben lang genoeg op het rechterbeen gehinkt, het wordt tijd om het linkerbeen bij te trekken voor iets meer balans in de stappen die we zetten. In het gesprek probeer ik een begin van een opening te maken. Volgens mij is er een klein kiertje ontstaan. Oordeel zelf via en beluister onderstaande fragment.92 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page