top of page

DE REUZENWOLFIk volg momenteel een speciale wolvencursus online om meer te leren over het gedrag van honden. Na de eerste cursusdag viel ik 's avonds in slaap terwijl ik nog helemaal vol was van wat ik had geleerd. Toen ik de volgende ochtend wakker werd en mijn mailbox opende, had ik een mail van mevrouw Legrand-Hondema (de grote honden-MA) die een nachtmerrie had gehad over een reuzenwolf die haar dochtertje Sarah opat. Heldere taal lijkt me; deze droom moest ik duiden.

Een prachtige droom over intuïtie, totemkracht en jezelf betrappen daar waar je de geconditioneerde paden wilt blijven bewandelen. Het besef dat je jezelf niet meer kunt temmen of in een kooi kunt houden. En dan verschijnt de immense oerkracht via de wolf en weet je dat al jouw oude patronen eraan gaan. Nachtmerrie, prachtmerrie, dit is er één voor iedereen die zichzelf nog ergens vergoelijkt en de stappen niet neemt waarvan je weet dat ze onvermijdelijk zijn.

Welke stap neem jij nog niet? Laat het ons weten via de comments.

Heel veel dank aan de dappere Josée die deze nachtmerrie durfde te delen. Deze droom is een van de vele dromen die ik in mijn dromenboek uitwerk en toelicht. Mijn boek verschijnt volgend jaar bij A3 Boeken.149 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page