top of page

De beste stuurlui...in je dromen


Alle guru's, consultants en wijsgeren zeggen hetzelfde; 'je moet vertrouwen op je eigen wijsheid'. Er zit een vreemde paradox in het gegeven dat een 'externe' stem beweert dat je moet luisteren naar je 'innerlijke' stem. De stuurlui op de wal schreeuwen over het water 'je moet je eigen koers houden' maar beantwoorden vaak niet de vraag 'hoe weet ik wat mijn koers is?' Ons antwoord op deze vraag is kort, krachtig en onorthodox: 'door je dromen te leren begrijpen'.


Dromen zijn brieven aan jezelf in symbooltaal. De beste consultant, guru of stuurman leeft inderdaad in jezelf als je de bereidheid hebt om echt te luisteren naar de boodschappen die je in de nacht aan jezelf geeft. Droomreflectie is goud voor wie wil koersen op eigen wijsheid. Met deze methode open je een zeer relevante nieuwe bron van informatie waarvan je duizend keer meer leert dan van externe informatiebronnen.


Met het boek 'Dream-on' dat op onze home pagina te verkrijgen is leer je de basis van droomreflectie. Dat is overigens de beste oefening voor de vaardigheid 'reflecteren' waar deze tijd voor gemaakt lijkt. Reflecteren is het vermogen om jezelf gespiegeld te zien in de buitenwereld. Het vraagt moed om jezelf echt te spiegelen. Je ziet ineens de verbinding tussen alle turbulentie in deze tijd en je eigen innerlijke beweging. De veilige afstand tot de wereld die je in stand houdt vanuit je analytische vermogen is ineens verdwenen. Je moet het maar durven. Dream-on is geschreven voor wie durft.


In the Heart of Change is gids bij vernieuwing. Wij zijn management-consultant in het bedrijfsleven en begeleider van sjamanistische ceremonies. Wij bieden onorthodoxe begeleiding om managers te ondersteunen bij de uitdagingen van deze tijd.


Www.intheheartofchange.com

133 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page