top of page
Schermafbeelding 2020-08-03 om 11.15.16.

DANKJEWEL

Je hebt jezelf of iemand in je omgeving een groot cadeau gegeven. Dankbaarheid is een  natuurkracht die op alle niveaus van ons wezen iets goeds brengt. Dankbare mensen.....

  •    Slapen beter

  •    Zijn gezonder

  •    Ervaren meer geluk

  •    Hebben meer succes

  •    Activeren hun immuunsysteem

  •    Hebben gezonde relaties

 

 

Er is meer mogelijk....bezoek onze digitale dankbaarheidsceremonie.

118680081_3268347303243899_4431602180945

     Wil je op de hoogte gehouden worden?  

        Volg ons op Facebook en Instagram

             www.intheheartofchange.com

Tijdens de crisis in onze relatie kwamen mijn man en ik steeds in hetzelfde cirkeltje terecht van wanhoop en woede. Toen ik elke avond ‘Voor alles Dankbaar’ begon te lezen heelde mijn verwijt, mijn ontevredenheid en angst. Mijn man en ik vonden elkaar weer in de liefde en nu communiceren we heel anders met elkaar. Ik ben zo dankbaar dat Frank er is.

 

~Eva~

‘Voor alles Dankbaar’ heeft mij volwassen gemaakt, via de lessen van dankbaarheid. Ik bleef steeds slachtoffer van het gezin waar ik vandaan kom, ik gaf mijn ouders de schuld van mijn onzekerheid. Nu ben ik mijn ouders juist dankbaar voor wie en wat ik ben geworden.

~Paul~

Toen wij trouwden hebben wij onze gasten voorgelezen uit ‘Voor alles Dankbaar’ en hebben daarna iedereen uitgenodigd hun dankbaarheid om een vuur uit te spreken. Hierdoor werd ons huwelijk een echte ceremonie die helend was voor iedereen en een bedding voor onze start met elkaar. Wij zijn zo dankbaar voor de liefde.

 

~Anoniem~

VOOR ALLES DANKBAAR

bottom of page