• Sven en Sara

Dream on..een boek, een extra dimensie


Je zou kunnen denken 'ik heb al genoeg aan deze dimensie alleen, zeker in deze tijd'. Toch wordt ons juist nu een prachtige gelegenheid geboden om het leven als een droom te beschouwen. Als je drie maanden geleden tegen je vrienden had gezegd 'ik droomde dat ik thuis moest blijven omdat er een dodelijk virus rondwaarde over de hele wereld' dan hadden ze dat beschouwd als een enge nachtmerrie. In zekere zin zijn we in een vreemde collectieve droom terecht gekomen die op de keper beschouwd net zo vreemd is als 'ik droomde dat ik iedere dag in een eindeloze file stond om bij een ruimte te komen waar ik met andere volwassenen eindeloos op computerschermpjes moest kijken'. Het leven blijkt een hoge droomkwaliteit te hebben als je daar oog voor hebt.


Juist in deze tijd gunnen wij iedereen het vermogen om deze droomkwaliteit te zien. Het kunnen reflecteren op dromen is namelijk de beste oefening om vrij te blijven van de drama's van het leven. Er blijven intense gebeurtenissen plaatsvinden maar je krijgt er een ander perspectief op. Een nachtmerrie kan zomaar een 'prachtmerrie' zijn als je de kunst verstaat om verder te kijken dan het drama. Die kunst kan je leren via het boek 'Dream-on' dat Sven geschreven heeft om het ambacht van droomreflectie onder de aandacht te brengen.


Eerlijk gezegd ligt dat boek al een jaar of twee op de plank en hadden we het plan om er een hard-cover van te maken. Doordat we zoveel enthousiaste reacties krijgen op filmpjes met droomreflecties die we posten hebben we besloten om het vanaf deze week als e-book uit te geven. Je kan het voor 10 euro aanschaffen. Dat is numerologisch een veel beter getal dan 9.99 euro. Waarom dat zo is leggen we uit in een volgend blog. Het is het handboek bij de online masterclass droomreflectie waarvan de data binnenkort bekend zijn.


Diegenen die een eerste indruk willen krijgen van het boek kunnen deze week op heat het eerste deel lezen dat vooral gaat over het onthouden van dromen. Niet onbelangrijk als je bekwaam wil worden in droomreflectie.


Wij wensen jullie naast de repeterende Corona droom een heleboel andere dromen toe.


Sven & Sara188 keer bekeken1 reactie

Johan van Hasseltkade 225A

1032 LP Amsterdam

hallo@intheheartofchange.com

Telefoon particulier: Jayma Loos 06 37383475

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2020 In the heart of change