DE KRACHT VAN

 

                                ELEMENT

Reizen in je eigen natuur

     In je element zijn 

Herinneren waar het om gaat 

ELEMENT

Dit traject gaat over jouw natuurlijke kracht. In vier tweedaagse sessies wordt je in al je elementen gebracht. Element vraagt een zekere moed omdat het werelden opent waarin totaal nieuwe perspectieven worden bezocht. Element is voor iedereen een markeringspunt in de eigen ontwikkeling. Je opent vermogens waarvan je wist dat ze bestonden maar waar je nog geen toegang toe had. Element is ‘radicaal’, het gaat tot in je wortels.

 

Wij zijn toegewijd aan jouw ontwikkeling omdat deze gaat over jouw natuur. De letterlijke betekenis van ‘natuur’ is; ‘dat wat geboren gaat worden’. Een mens die zichzelf ontmoet en ontdoet van alle opgelegde patronen is prachtig. Onze begeleiding is zorgvuldig en confronterend en past bij mensen in transformatie.  

 

REIS DOOR DE ELEMENTEN

 

Sessie 1 Vuur en droom: De kracht van ‘eenheid’. Wat gebeurt er als je de analytische afstand die hoort bij de ‘beschouwer’ loslaat? Wat levert het jou en de ander op als je gaat zien dat iedere vriend, partner, werkrelatie iets in jezelf vertegenwoordigt? In een vuur sessie  van twee dagen wordt aan de hand van dromen geïllustreerd hoe dit spiegelprincipe werkt. Je leert vanuit een nieuw perspectief kijken naar je dagelijks leven.

 

Sessie 2 Aarde en dier: ’De kracht van niet weten’. Wat gebeurt er als jij je kennis en weten loslaat en gaat koersen op een groot wetend veld? Voor een mens is dat een grote stap die om overgave vraagt. Dieren zijn er meester in en kunnen ons helpen herinneren hoe het oerprincipe van niet-weten werkt. Je gaat ervaren hoe paarden vanuit hun intuïtie heel precies kunnen ingrijpen in menselijke processen. Je leert om dit ‘wetende veld’ in jouw eigen leven te herkennen. Deze sessie wordt begeleid samen met Coby van Beets van der Hoeff van Kifungo

 

Sessie 3 Water en plant: ‘De kracht van niet-doen’. Ons ego wil actief zijn, het wil ‘doorbreken’, ‘bereiken’, ‘loslaten’ en nog veel meer. Wat gebeurt er als jij je activiteit loslaat en ervan uitgaat dat je in essentie niet nodig bent? Voor velen van ons is dat een onaanvaardbare positie die direct verzet oproept. Toch is het juist vanuit deze plek dat je de werkelijke waarde van jezelf gaat zien. In een tweedaagse ceremonie wordt sjamanistisch gereisd met planten. Je herinnert je de kracht van overgave.

 

Sessie 4 Lucht en schaduw: ‘De kracht van de tegenstander’. Wat gebeurt er als jij jouw eigen innerlijke tegenstander serieus neemt? Er wordt gewerkt met een structuur die ‘schaduwparel’ heet. Iedereen die deze duik in de eigen schaduw aandurft zal vanaf dat moment de eigen visie op frustratie gegarandeerd veranderen. Deze tweedaagse is alles behalve ‘luchtig’. De sessie is zeer zinvol voor begeleiders die willen voorkomen dat hun onbewuste schaduwkant een rol blijft spelen in hun begeleiding. Je leert je eigen innerlijke ‘tegenstander’ kennen en respecteren.

 

Integratiedagen: Ether en integratie

Het mag duidelijk zijn dat Element geen doorsnee traject is voor mensen die spiritueel een uitdaging zoeken. Element is geschikt voor diegenen die bereid zijn om zichzelf en hun rol diepgaand te onderzoeken. Voor mensen die dit aandurven is het een transformerende ervaring die zorgvuldig begeleid wordt. Na iedere tweedaagse element sessie is er een integratie dag. Op deze dagen wordt gericht aandacht gegeven aan het integreren van je ervaringen.

 

 

Sven Goedbloed & Sara Hermanides

 

Wij begeleiden professionals en bedrijven in vernieuwingstrajecten. Wij doen dat via methodieken die een opening bieden naar nieuwe werelden en nieuwe perspectieven. In deze tijd groeit het bewustzijn van de mens exponentieel. We worden ons steeds meer bewust van de grote tegenstellingen in de wereld die niets anders zijn dan een reflectie van onze eigen innerlijke strijd. Tegelijkertijd worden buiten het zicht van de massa nieuwe vermogens en inzichten geboren die de mens van de toekomst vormen. Deze tijd vraagt bewustzijn van een ander niveau. We staan graag ten dienste van dit bewustzijn.

  •  7/8 Januari 2021: Vuur en droom (De Hoorneboeg)        

  •  2 Februari 2021: Integratie sessie (De Hoorneboeg)    

  •  18/19 Februari 2021:  Aarde en dier (De Renske hoeve)        

  •  19 maart 2021: Integratie sessie (De Hoorneboeg)         

  •  29/30/31 maart 2021: Water en plant (De Hof van Axen)       

  •  26 april 2021: Integratie sessie (De Hoorneboeg)    

  •  27/28 mei 2021: Lucht en schaduw (De Hoorneboeg)       

  •  22 juni 2021: Integratie sessie (De Hoorneboeg)    

 

Prijs: 5500,— (excl. BTW) gespreide betaling is mogelijk

Locatie: De locaties zijn verspreid door Nederland  

 

De inschrijving sluit bij 12 deelnemers. 

Johan van Hasseltkade 225A

1032 LP Amsterdam

hallo@intheheartofchange.com

Telefoon particulier: Jayma Loos 06 37383475

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2020 In the heart of change