UIT JE 

COMFORTZONE

Verras jezelf

Verbaas de wereld

 

   Trajecten voor mensen met diepgang

TRANSFORMATIE

Soms vraagt je leven om een diepe duik in jezelf. Onze trajecten zijn ontwikkeld voor diegenen die weten dat ze toe zijn aan een vernieuwingsslag. Transformatie is spannend, je stapt in het onbekende en je weet dat oude zekerheden hun houvast verliezen. Wij zijn graag gids voor mensen die hun eigen transformatie beet pakken.

ELEMENT

ELEMENT 

In dit avontuur dat negen maanden beslaat, reis je door de elementen. In vier tweedaagse intensives maak je een diepe duik in jezelf waar moed voor nodig is. De moed van vernieuwing. Oude opvattingen sneuvelen en nieuwe dimensies openen zich. Element is een traject dat je doet om jezelf de diepgang te bieden die je nodig hebt. 

Meer informatie

ETHER

ETHER

Een concreet vervolg op element voor diegenen die hun specifieke vermogens willen 'gronden'. Ether is een traject van een jaar dat resulteert in een 'ether experiment'; in dit experiment dat intensief begeleid wordt daag jij jezelf uit om vanuit volledige verantwoordelijkheid jezelf in je element te brengen. Dit traject bestaat uit een 6 supervisie-dagen waarin alle inzichten vanuit element de revue passeren en praktisch worden gemaakt.

ELEMENT

BUSINESS

ELEMENT BUSINESS

Paardenkracht, plantenkracht, de kracht van dromen en de kracht van je eigen schaduw komen in dit traject aan bod. Allesbehalve zakelijk zal je denken, niets is minder waar. Iedere leider heeft een manager en een sjamaan in zichzelf. Over de manager is genoeg gezegd, dit traject staat in het teken van de sjamaan in de leider. Een exclusieve reis voor tien leiders op uitnodiging. 

Meer informatie

RAAF 

RAAF

Voor iedereen die na element zichzelf verder wil verdiepen hebben we 'RAAF' in het leven geroepen. Een intensive van vier afzonderlijke dagen die gebaseerd is op het oerverhaal van de Haida stam. De raaf neemt een diepe duik in zijn eigen ego en weet het licht te bevrijden. Zijn spirituele ego wil het voor zichzelf houden, maar gelukkig is er de adelaar die hem dwingt het licht vrij te laten. Raaf is een intensive vol magie en nuchter ego onderzoek.

 

Johan van Hasseltkade 225A

1032 LP Amsterdam

hallo@intheheartofchange.com

Telefoon particulier: Jayma Loos 06 37383475

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2020 In the heart of change