Uit je comfortzone

Iedere organisatie heeft een ziel.

Een adequate leider weet dat bezieling een voorwaarde is voor resultaat.

 

Beslissers met moed houden we graag een diepgaande spiegel voor.

Voor leiderschap vanuit echtheid.

 

Wij begeleiden het zakenhoofd naar de hoofdzaak.

Spiegel on the job 

Het is eenzaam aan de top. Veel leiders zijn nieuwsgierig naar hun werkelijke impact. Een 'Get Real' dag is dé uitkomst voor beslissers met een volle agenda die zich willen ontwikkelen. Wij volgen je gedurende een werkdag en bieden je aan het eind een essentiële spiegel. Een cadeau aan jezelf! Het kost geen tijd, het raakt de kern en het activeert jou én anderen.

Real Movers

Als leider draag je zorg voor de resultaten én voor de mentaliteit van de organisatie. In iedere organisatie zijn er mensen die de grijze middelmaat ontstijgen, zij brengen passie, kleur en beweging. Onze in-company trajecten zorgen ervoor dat de 'vonk' van deze vernieuwers overslaat op anderen zodat er een echte beweging ontstaat. Onze real mover intensives zijn maatwerk en ondersteunen de aspiraties van het leiderschap van de organisatie. Activeer de juiste spelers en 'make them move!'

 

Intensives

Voor beslissers die nieuwe dimensies in zichzelf willen activeren. Een wereld die alleen gericht is op resultaat wordt 'plat' en 'leeg'. Een wereld die alleen gericht is op spiritualiteit wordt 'zweverig' en 'vaag'. Onze intensives richten zich op het midden daar waar alle werelden zich verbinden. Laat je inspireren door andere bronnen van wijsheid, leer de magie van je eigen leiderschap kennen. 

Johan van Hasseltkade 225A

1032 LP Amsterdam

hallo@intheheartofchange.com

Telefoon particulier: Jayma Loos 06 37383475

Telefoon zakelijk: Myrthe Stevens 06 24106421

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2020 In the heart of change