Iedereen die schrijft, zingt, schildert en danst kent de momenten waarop alles als 'vanzelf' gebeurt, moeiteloos en magisch. Ons boek 'voor alles dankbaar' is vanuit deze flow tot stand gekomen. Het heeft ons geen moeite gekost, het heeft zichzelf in de wereld gezet. We zijn heel dankbaar dat de essentie van ons werk zo precies en liefdevol in woord en beeld is uitgedrukt. We stonden erbij en we keken ernaar. Dat is het gevoel als iets uit inspiratie geboren wordt.

We gunnen iedereen die staat van zijn waarin alles 'gegeven wordt', de werkelijke magie van het leven. Na het verlies van ons kindje 'Raven' door een miskraam zijn we op een wonderlijke reis meegenomen die ons onvoorstelbaar veel gebracht heeft. De gidsen op deze reis waren de raaf en de adelaar. Dit avontuur was zo magisch dat het bijna ongeloofwaardig is. Als het leven haar wonder toont word je vanzelf ademloos van verbazing. Het resultaat is een eenvoudig boek dat een poort is naar de magische kant van de realiteit. Vanaf 14 Juli verkrijgbaar via onze site!

Get Real, Life's a miracle

Sven en Sara

  

 

Comment