Er is een 'medicijn' waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het zorgt dat je betere beslissingen neemt, dat je meer geduld krijgt, dat je reacties verbeteren, dat je mentaal weerbaarder wordt, dat helpt bij depressies, agressieaanvallen, slapeloosheid en obesitas. Een remedie die op  alle gebieden het geluk blijvend bevordert. Dit medicijn is door vele grote wetenschappelijke instituten grondig onderzocht en heeft geen bijwerkingen behalve zeer positieve. Over dit medicijn zegt Dr. P. Murali Doraiswamy, hoofd van de afdeling biologische psychologie aan de Duke University Medical Center (VS) “Als dankbaarheid een medicijn zou zijn, dan zou het ’s werelds best verkopende product zijn dat goed is voor elk orgaan in ons lichaam”

Ons welbevinden is binnen handbereik. Vanaf 14 Juli is ons eenvoudige boek 'Voor alles dankbaar' te verkrijgen. In dit boek vind je de tekst van een dankzegging die oeroud is en nog steeds springlevend. Wij hebben het geschreven om het meest krachtige en natuurlijke medicijn voor iedereen beschikbaar te maken.  

'Get Real, Life's a miracle' 

Sven en Sara

Comment