Ha hallo,

Hierbij steken we het virtuele vuur aan en nodigen we je uit om aan te schuiven. In onze ceremonies en bijeenkomsten gebruiken wij de kracht van dit oerelement om het oude te bedanken en het nieuwe welkom te heten. Vuur gaat over vernieuwing. Wij bedanken hierbij alle klanten, leraren, collega’s en alle methodieken die ons gebracht hebben tot waar we nu zijn. We hebben heel veel te danken aan de inzichten vanuit de psychologie, de bedrijfskunde en de technieken van verandermanagement. Vanuit respect voor deze hele wereld aan kennis en ervaring nodigen we alle nieuwe mogelijkheden tot ontwikkeling uit. De wijsheid van dromen, dieren, planten en mensen in ceremonie. Wij willen ervoor zorgen dat snel bekend wordt hoe relevant deze ingangen naar eigen wijsheid zijn voor mensen en bedrijven van deze tijd.

Noun-productions heeft deze site vormgegeven. Dankjewel Sandra en Martijn voor de plezierige samenwerking.

Sven en Sara   

Comment