EVENTS  

Als je zoekt naar een korte en krachtige impuls die je 'wakker' maakt dan raden wij je aan een van onze 'X-press' events te bezoeken. Eendaagse masterclasses met impact. DREAM  X-PRESS over de wijsheid van jouw dromen , ELEMENT X-PRESS over de natuurelementen in jezelf, SHADOW X-PRESS over de kracht van je eigen schaduwkant.

INTENSIVES

Als nieuwe dimensies in jezelf wilt openen dan bieden wij intensives die niet vrijblijvend zijn. De kracht van deze sessies is dat je voorbij de beperkingen van je eigen denken gebracht wordt in een natuurlijk 'veld' dat immense wijsheid bevat. Er zijn verschillende openingen naar deze wijsheid. De poort die iedere nacht voor ons beschikbaar is via onze dromen. In de DREAM INTENSIVE leer je de basis van droomreflectie kennen waardoor je diepste slaap je helpt om 'wakker' in je leven te staan. In de HORSES INTENSIVE wordt je in contact gebracht met de wijsheid van dieren waardoor je weer leert gronden op je natuurlijke plek. In de PLANTS INTENSIVE word je meegenomen in de helende en verhelderende wijsheid van planten (deze sjamanistische reizen worden begeleid door begeleiders die jarenlang geïnitieerd zijn in dit werk). In de SHADOW INTENSIVE wordt onze innerlijke tegenstander gebruikt als poort naar wijsheid.

TRAJECTEN

Voor diegenen die een transformatie proces willen aangaan dat meerdere maanden beslaat bieden wij exclusieve trajecten. Per jaar is er ruimte voor maximaal 12 deelnemers in ELEMENT. Dit traject van negen maanden en acht bijeenkomsten is een avontuur waarin je op reis door de elementen kennis maakt met dromen, dieren, planten en schaduw als poorten naar wijsheid. 

Vrouwelijk leiderschap vraagt moed. Ons MAAN traject is dé manier om de volledige kracht van het vrouwelijke te activeren. Ontvankelijk, zachtaardig én krachtig in een wereld die geregeerd lijkt te worden door analyse en ambitie. Hoe zorg je dat de vrouw in jou een volwaardige stem krijg? Maan is een reis van negen maanden en acht bijeenkomsten in het teken van vrouwelijk pionierschap.