6812706381_860e8754e4_o.jpg
_MG_6466.jpg
6812706381_860e8754e4_o.jpg

VISIE


Vertrouw je eigen natuur

SCROLL DOWN

VISIE


Vertrouw je eigen natuur

Het woord 'natuur' is afgeleid van het Latijnse woord 'nasci', 'dat wat geboren gaat worden'. Veel mensen, zowel mannen als vrouwen voelen dat er innerlijk iets groeit, iets onstuitbaars, iets ongekends. Zij worden op hun eigen unieke manier in een proces van vernieuwing gebracht waarin oude vormen ruimte moeten maken voor de groei van het nieuwe. Onze visie laat zich simpel verwoorden; 'vertrouw je natuur'. In onze bijeenkomsten laten we je ervaren dat dit vertrouwen volkomen terecht is en geleefd mag worden. 

We werken met methodes die een opening zijn naar je natuurlijke kern en die je helpen herinneren dat je in het wonder leeft. Planten, dieren, je eigen dromen en zelfs je schaduwkant bevatten een wijsheid die je zo diep kan raken dat je 'wakker' wordt.

We ontmoeten je graag op een van onze bijeenkomsten.

 

 

_MG_6466.jpg

BEGELEIDING EN INSPIRATIE OP MAAT


Echt veranderen

 vraagt de moed

 te doorbreken in jezelf

wat je vraagt van de ander

 

 

BEGELEIDING EN INSPIRATIE OP MAAT


Echt veranderen

 vraagt de moed

 te doorbreken in jezelf

wat je vraagt van de ander

 

 

Menselijk bewustzijn groeit exponentieel in deze tijd. Bij groei hoort verwarring en het loslaten van oude patronen. Wij bieden je graag een realistisch  perspectief op ontwikkeling. Niet omdat wij het beter weten maar omdat wij net als jij onderweg zijn en dezelfde uitdaging ontmoeten. Vanuit die gelijkwaardigheid gidsen we je graag op jouw pad.

Vernieuwen is een radicaal proces. Je komt je eigen weerbarstigheid tegen. Wij helpen je om in de spiegel van je leven te kijken. Echt te reflecteren, je eigen diepte zien en de stappen maken die noodzakelijk zijn.  

Sven Goedbloed 

Nieuwsgierigheid naar de kern drijft mij. Daarom heb ik na 20 jaar mijn consultancy bureau afgebouwd om op zoek te gaan naar het hart van verandering. Deze zoektocht heeft mij buiten de gebaande paden gebracht. Daar heb ik naast een hoop onzin heel veel ontdekt over menselijke groei waar ik dankbaar voor ben. De inzichten in de natuur van de mens hebben mijn leven verdiept. Via In the Heart of Change neem ik voorlopers graag mee in mijn ontdekkingen.

Sara Hermanides

Als expert op het gebied van symboliek heb ik de mogelijkheid om mensen op een andere manier te spiegelen dan ze gewend zijn. Dat is vaak verrassend en confronterend. Ik hou van mijn werk omdat de ontmoetingen met mijn klanten "echt" zijn. Ik heb kunstenaars, advocaten, managers en professionals uit diverse branches mogen volgen en heb daar gezien hoe vernieuwing een onmisbaar onderdeel van het leven is. Ik help mensen om eenvoudig mee te bewegen met vernieuwing.