Voor begeleiders die de diepte in durven

 

ELEMENT

Jaartraining. Begeleiden in diepe velden; masterclass in eigentijds sjamanisme

Deze tijd vraagt om coaches, begeleiders en consultants die de diepte ingaan. Mensen die verder gaan dan het aanleren van nieuwe technieken of denkvormen. Vernieuwers die zichzelf aanpakken.

Als je voorbij de persoonlijke geschiedenis van mensen gaat en voorbij de structuur van organisatie- en familiesystemen, dan kom je in een magische laag van het leven die intens, creatief en interessant is. In deze laag doen sjamanen hun werk. Voorbij alle systemen en structuren die ‘doordacht’ kunnen worden. In deze dieptes houdt het denken op en leert men te vertrouwen op een zuiver koersgevoel. De jaartraining is ontwikkeld voor begeleiders die weet hebben van deze diepe velden en die willen leren navigeren in deze laag van het bestaan. De training biedt heldere kaders én is gericht op de persoonlijke ‘vorm' van de begeleider. Voor de een is dat systeemwerk, voor de ander is dat een rol als change manager, consultant of coach.  Voor een derde kan het een onderzoek van een ‘buitengewoon’ vermogen zijn dat aan de deur klopt. De training is intensief en persoonlijk. Alle persoonlijke processen staan in dienst van het leren begeleiden van anderen. De jaartraining is een bijzondere reis waarin je kennismaakt met de elementale krachten, die jouw werk als begeleider sturen. De grote uitdaging ligt erin om je eigen initiatief en je relatief beperkte kennis als begeleider terug te nemen, zodat je aangestuurd kan worden door velden die jouw weten voorbij gaan. Als je daar in je element bent dan ben je klaar voor het begeleiden van vernieuwing. 

De jaartraining is een bijzondere reis voor zowel deelnemers als begeleiders. Het gehele traject beslaat vier tweedaagse ceremonies waarin steeds een ander element centraal staat. De invulling van het traject ontvouwt zich gaandeweg en wordt afgestemd op dat wat de deelnemers nodig hebben in hun ontwikkeling. De eerste stap op deze reis wordt gezet in een tweedaagse vuurceremonie waarin de iedere deelnemer de diepte van de eigen passie ervaart. Dit is het startpunt van een reis die bestaat uit vier tweedaagse elementaire ceremonies en vier praktijkdagen. Op de praktijkdagen wordt doet iedere deelnemer ervaring op met het begeleiden in sjamanistische velden.

Prijs: Like ons op Facebook en kijk vervolgens op het evenement: ELEMENT om in te schrijven.

Data:

VUUR ceremonie: 3-4 juli 2014

Supervisiedag: 24 augustus 2014

AARDE ceremonie: 24-25 oktober 2014

Supervisiedag: 21 november 2014

WATER ceremonie:  4-5 februari 2015

Supervisiedag:  21 maart 2015

LUCHT ceremonie: 17-18 mei 2015

Het element ETHER zal in alle ceremonies een bindende rol spelen. Het contact met de eigen natuurlijke/spirituele bron van wijsheid is het belangrijkste doel van de opzet.DREAMESSENTIALS: Leer je dromen lezen!

Dromen duiden gaat over het bewust openen van jouw eigen kracht. Dromen laten zien hoe je vermogens, die opgesloten zijn kan vrijmaken. Wij zien dromen als hele bijzondere brieven die je in symbooltaal aan jezelf schrijft. In onze masterclass leer je die taal te verstaan. Je gaat begrijpen wat je iedere nacht aan jezelf vertelt. Je gaat zien dat een deel van jou heel goed doorheeft wie jij bent en wat jij nodig hebt. Met die innerlijke raadgever maak je bewust contact.

De volgende cursus start 31 augustus.

Alleen met de juiste logische kaders en een scherpe geest kan je dromen doorgronden

Dromen zijn bijzondere brieven aan jezelf in symbooltaal. In deze masterclass leer je in zes modules hoe je dromen systematisch kan openmaken. Hierbij heb je al je vermogens nodig. Je traint je logica, je sensitiviteit en je intuïtie. Het is bijzonder verrijkend om je eigen dromen en die van anderen te analyseren je krijgt er een heel boeiend leven bij.

Het leren duiden van dromen activeert een speciaal vermogen in mensen. Wij noemen dat het ‘droomoog’, het vermogen om symboliek te doorzien. Het openen van het ‘droomoog’ is een radicaal proces. Ineens ‘zie’ je de betekenis van de droom, het lijkt alsof dat wat eerst plat en vlak was ineens diepte en ruimte krijgt. Een droom bevat meerdere dimensies. In onze masterclass leer je een ander perspectief op jezelf kennen. Je gaat zien hoe het leven iedere dag in symbooltaal met je communiceert.  Je gaat de intelligentie die je leven drijft beter begrijpen. Je gaat op je eigen wijsheid vertrouwen.

De masterclass wordt gegeven door Sven Goedbloed en Sara Hermanides, ervaren droomcoaches.

In de training leer je:

Dromen scherper te herinneren

Droomsymbolen te duiden

Droomtaal te verstaan

De pracht van nachtmerries kennen

Boodschappen uit de droomwereld in te zetten voor je eigen groei en die van anderen

 

Kosten: Like ons op Facebook en kijk vervolgens op het evenement: DREAMESSENTIALS om in te schrijven.

Aantal Deelnemers: max 15

module 1: 31 augustus 2014

module2: 28 september 2014

module 3: 9 november 2014

module 4: 14 december 2014

module 5: 18 januari 2015

module 6: 15 februari 2015


Referenties

Ik heb besloten om mee te doen aan de dreamessentials omdat ik op zoek was naar verdieping en verandering in mijn persoonlijke situatie, maar had geen zin om er met iemand (psycholoog) over te praten. Ik had meer de behoefte om dat zelf te doen. In de Dreamessentials doken we bij iedereen gelijk de diepte in zonder elkaar te kennen en zonder je persoonlijke verhaal te hoeven uitleggen. Je werkt met steun van andere aan je eigen en gezamenlijke thema’s, het heeft me heel veel goeds gebracht!
— Sophie
Naast dat ik een onwijs waardevolle tijd heb doorgebracht met hele bijzondere mensen, heb ik via dreamessentials mijn kracht leren herkennen en daarnaast als bonus dromen leren duiden. Ik begrijp de wijsheid van mijn dromen nu. Ik kan ze interpreteren, het is fijn als je weet wat je droom je wil vertellen.
— Fatma Turkoglu
‘Nooit gedacht.....’
Ik had nooit gedacht dat Dreamessentials zo’’n impact zou hebben op hoe ik naar mezelf en de wereld kijk. Nooit gedacht dat mijn dromen zoveel over mezelf vertellen. Door de inspirerende wijze waarop Sven en Sara de workshop geven, ze hebben me geleerd hoe ik dromen kan openen en het onbewuste zichtbaar kan maken. Wat een schat aan informatie gaat daarachter schuil! En tenslotte, nooit gedacht dat ik iets in mezelf kan veranderen door een droom opnieuw te dromen. Wow, wat een verrijking!
— Pim Mol