Een reis naar de oergronden. Voor zielen die zich geroepen voelen om een diepe duik te maken in het wezen van zichzelf. Deze driedaagse is een moment van transformatie voor wie verlangt naar vernieuwing. De inschrijving sluit bij 12 deelnemers. 

Reizen met plantenmedicijn is iets dat je doet omdat je ergens 'geroepen' wordt. Deze intensives zijn geschikt voor mensen die goed gegrond zijn in hun leven en die zichzelf dieper willen kennen. Als je mee wilt doen en je kent dit werk niet, neem dan telefonisch contact met ons op zodat je geïnformeerd bent en kan voelen of een 'plant' intensive geschikt voor je is.

De ceremonie wordt geleid door Sven Goedbloed met een staf van bekwame begeleiders.De inschrijving sluit bij 12 deelnemers. Na inschrijving ontvang je verdere praktische informatie. 

De kosten zijn 980,— ex BTW (inclusief eten & verblijf)