Een diepgaand traject voor beslissers 

Een onvergetelijk avontuur op het gebied van leiderschap. Wolf gaat over de kracht van vernieuwing. Wolf is speciaal opgezet voor beslissers die voldoende weet hebben van de theorie op het gebied van leiderschap en die voelen dat er meer nodig is dan nieuw inzicht. Dit bijzondere jaartraject bestaat uit vier tweedaagse ceremonies gevolgd door persoonlijke begeleiding op maat. Ieder seizoen een unieke kans om je plannen extra kracht mee te geven. Dit jaar is een diepte investering in uw leiderschap. Wolf voegt dimensies toe aan het leiderschap van deze tijd.

Vrijdag 27 & Zaterdag 28 Januari, Winter intensive:  Over de kracht van echte reflectie en verstilling. De beoefening van zeven principes die je helpen om met een frisse blik naar jezelf en je organisatie te kijken. 

Maandag 27 & Dinsdag 28 Maart, Lente intensive: Over vernieuwen en verdiepen. Het ervaren van nieuwe dimensies die zich niet in woorden laten vatten. Over de kracht van vertrouwen op een dieper zelf. Authentiek leiderschap zoals het echt bedoeld is.

Zaterdag 24 & Zondag 25 Juni, Zomer intensive: Over oogsten en manifesteren. Hoe zorg jij dat je vanuit echte gronding leiderschap brengt? Hoe neem jij jouw plek in? Het gebruiken van natuurlijke ordening in jouw organisatie.  

Woensdag 20 & Donderdag 21 September, Herfst intensive: Over loslaten. Een opening voor de vermogens die van een leider een meester maken; niet-weten, niet-doen, niet-willen. Voorbij de conditioneringen wacht de complete leider. 

 

Prijs: 1225,-- per ceremonie  4900,--  voor gehele traject inclusief persoonlijke  begeleiding (de prijs is exclusief BTW)