Bries is een unicum! Een initiatie in natuurlijk leiderschap.

Verbaas jezelf, verras de wereld!

Bries is een tweedaagse intensive voor beslissers over de kracht van het 'niet-weten'. Deze tweedaagse heeft een follow up vuurceremonie die 3 weken na de tweedaagse plaatsvindt om te kunnen terugkoppelen wat er voelbaar is geworden in privé en werkomgeving. De meeste opleidingen en trainingen zijn gericht op het vergroten van kennis en ervaring op het gebied van  'managen'. De kracht van het 'in de hand houden' is voldoende ontwikkeld bij de meeste leiders. Dit programma is een belangrijke aanvulling omdat het gaat over alle bewegingen in werk en persoonlijk leven die niet in de hand te houden zijn. De kern van leidinggeven. Hoe navigeer je met anderen door onzekerheid? In dit programma worden methodes ingezet die onvermijdelijk vernieuwing brengen.

Begeleiding van 3 ervaren begeleiders en een terugkom vuurceremonie na 2/3 weken voor de integratie.

Prijs: Op aanvraag

Begeleiding door: Coby van der Hoeff, Sven Goedbloed en Sara Hermanides

Deelnemers: 10