NUCLEUS Coachings opleiding (SARA)

Leer om direct naar de kern te gaan. In deze coaching opleiding van Sara leer je hoe je via visualisatie technieken de kern van de ander kan raken en openen. In acht sessies krijg je de vaardigheid en de ervaring die hoort bij een coach die echte vernieuwing in gang zet. De sessies zijn steeds een dagdeel gevolgd door een oefenperiode waarin je twee mensen bereid moet vinden om de visualisaties op te oefenen. De ochtenden duren van 10.00 uur tot 13.00 uur.

17 April

5 Mei

8 Juli

12 Juni

3 September

2 Oktober

13 November

Prijs

11 December

ELEMENT 2019   JAARTRAJECT                  INSCHRIJVING GESTART

ELEMENT 2019 JAARTRAJECT INSCHRIJVING GESTART

Element is een intensief jaartraject voor mensen die de ‘gids’ in zichzelf willen activeren. Deze tijd vraagt om begeleiders die uit eigen ervaring bekend zijn met de kracht van echte vernieuwing. Element is een intensieve reis van tien maanden in jouw elementaire krachten. In vier tweedaagse ceremonies en vier tussentijdse integratiedagen leer je dieper vertrouwen op jouw natuurlijke wijsheid. Gedurende Element krijg je intensieve begeleiding van Sven Goedbloed & Sara Hermanides. Element wordt door deelnemers ervaren als een diepe transformerende reis waarin nieuwe dimensies geopend worden. Een bijzondere reis voor professionals die hun begeleidende rol diepgang willen geven.

VUUR In deze tweedaagse leer je via je eigen dromen wat de kracht van reflecteren is. Jouw eigen dromen zijn een poort naar authentieke wijsheid. We gebruiken de informatie uit jouw dromen om te zien waar jouw ‘wezen’ naar verlangt. Dit wezenlijke verlangen is jouw ‘passie’, je innerlijk vuur. Deze tweedaagse maak je via dromen en vuurceremonie contact met je eigen vuurkracht. Een warm welkom in Element

 AARDE ’De kracht van niet weten’. Wat gebeurt er als jij je kennis en weten loslaat en gaat koersen op een groot wetend veld? Voor een mens is dat een grote stap die om overgave vraagt. Dieren zijn er meester in en kunnen ons helpen herinneren hoe het oerprincipe van niet-weten werkt. Je gaat ervaren hoe paarden vanuit hun intuïtie heel precies kunnen ingrijpen in menselijke processen. Je leert om dit ‘wetende veld’ in jouw werk te benutten. Deze sessie wordt begeleid samen met Coby van Beets van der Hoeff van Kifungo.

WATER ‘De kracht van overgave’. Veel begeleiders zijn geneigd om veel voor hun cliënten te ‘doen’. Wat gebeurt er als jij je activiteit loslaat en ervan uitgaat dat je in essentie niet nodig bent? Voor veel professionals is dat een onaanvaardbare positie die direct verzet oproept. Toch is het juist vanuit deze plek dat je de werkelijke waarde van jouw inbreng gaat zien. In deze tweedaagse ceremonie wordt sjamanistisch gereisd. Je leert hoe bewustzijn zich moeiteloos en van nature ontvouwt.

 LUCHT ‘De kracht van de tegenstander’. Wat gebeurt er als jij jouw eigen innerlijke tegenstander serieus neemt? Er wordt gewerkt met een structuur die ‘schaduwparel’ heet. Iedere begeleider die deze duik in de eigen schaduw aandurft zal vanaf dat moment de eigen aanpak van begeleiden gegarandeerd veranderen. Deze tweedaagse is alles behalve ‘luchtig’. De sessie is zeer zinvol voor begeleiders die willen voorkomen dat hun onbewuste schaduwkant een rol blijft spelen in hun begeleiding. Je leert je eigen innerlijke ‘satan’ oftewel je ‘tegenstander’ kennen en respecteren.

 Ether en integratie Het mag duidelijk zijn dat Element geen doorsnee traject is voor gangbare begeleiders. Element is geschikt voor professionals die bereid zijn om zichzelf en hun rol diepgaand te onderzoeken. Voor diegenen die dit aandurven is het een transformerende ervaring die zorgvuldig begeleid wordt. Na iedere tweedaagse element sessie is er een integratie dag. Op deze dagen wordt gericht aandacht gegeven aan het integreren van je ervaringen.           

 Begeleiding: Sven Goedbloed & Sara Hermanides

 Wij begeleiden professionals en bedrijven in vernieuwingstrajecten. Wij doen dat via methodieken die een opening bieden naar nieuwe werelden en nieuwe perspectieven. In deze tijd groeit het bewustzijn van de mens exponentieel. We worden ons steeds meer bewust van de grote tegenstellingen in de wereld die niets anders zijn dan een reflectie van onze eigen innerlijke strijd. Tegelijkertijd worden buiten het zicht van de massa nieuwe vermogens en inzichten geboren die de mens van de toekomst vormen. Deze tijd vraagt om begeleiders van een ander niveau. Voor deze mensen staan we graag klaar om ze te bekrachtigen en te helpen bij hun werk.                                                       

DATA

5/6 september 2019                                     Vuur en droom

3 oktober 2019                                              Integratiedag 1

31 oktober /1 november 2019                     Aarde en dier

12 december 2019                                        Integratiedag 2

8 /9 /10 januari 2020                                     Water en plant

6 februari 2020                                              Integratiedag 3

5/6 maart 2020                                              Lucht en schaduw

2 april 2020                                                    Integratiedag 4

 Prijs

€ 5.500,- (excl. BTW). Gespreide betaling in overeenstemming mogelijk.

 Inschrijven

 Je kan je inschrijven via info@intheheartofchange.comof via 0655374799 (Sven Goedbloed) & 0653647847 (Sara Hermanides).     

TIPI SESSIE (magische reflecties)

TIPI SESSIE (magische reflecties)

Voor diegenen die zichzelf op scherp willen zetten en die behoefte hebben aan structurele aandacht voor hun ontwikkeling hebben we tipi sessies die iedere maand terugkomen. In intieme groep onderzoek je waar je nu staat en welke stappen je te zetten hebt.