Verfris je perspectief en word wakker. Als leider kies je voor het brengen van beweging. Ons aanbod is gericht op de doorbraak in jezelf die nodig is om de buitenwereld te bewegen. 

images-4.jpeg

GET REAL     LAAT JE SPIEGELEN TIJDENS JE WERK

Deze methode is ontwikkeld voor leiders die weten dat hun uitstraling meer zegt dan hun woorden. Beslissers die graag wakker gehouden worden en die hun tijd optimaal willen benutten. Een get real dag is eenvoudig te organiseren en je kan gewoon je werk blijven doen. Via de onderstaande knop kan je contact met ons opnemen en plannen we jouw 'get real' dag met degene die je schaduwt. Dat is niet zomaar een begeleider of een coach maar iemand die in staat is om verder te kijken en oerpatronen bloot te leggen. Wij hoeven niet bescheiden te zijn. Leiders die een get real dag hebben beleefd typeren deze als een van de meest bijzondere en krachtige impulsen voor leiderschap die ze kennen. Schroom niet, boek nu! 

 

blue moon .jpg

MAAN

 

 

Het traject voor vrouwelijk leiderschap van deze tijd!

Maan is een leiderschapsreis voor vrouwen in het bedrijfsleven die weten dat ze de hedendaagse business iets hoogwaardigs te bieden hebben.

Een onderzoek van de lichte en donkere kant van de maan in jezelf. Vier intensives met de oerprincipes als kompas. Vier integratie dagen

VUURKIND:  Inspiratie en reflectie  (2 dgn)

MOEDER AARDE: Gegrond en 'hier' zijn (1 dag)

WATERPAREL: Het vertrouwen op 'flow' (1 dag)

LUCHTGODIN: Over eigen wijsheid       (1 dag)

ETHER: Vier integratie dagen over 'echt' zijn.

DATA: vanaf begin 2018 verspreid over negen maanden.

Open inschrijving.

Prijs 4500,-- ex BTW

De inschrijving loopt nu. Je kan je opgeven via Sara@intheheartofchange.com