Ons aanbod is gericht op leiders en organisaties die een nieuwe beweging aandurven. Onze benadering is persoonlijk en ‘on the job’. Wij zijn gespecialiseerd in het ‘ter plekke’ spiegelen van de change makers in de organisatie. Samen met onze klant brengen we beweging in de zaak. Onze methode hebben we ontwikkeld omdat er grote behoefte is aan iets dat veel verder gaat dan de bestaande opleidingen. Een methode die eenvoudig is, die weinig tijd kost en die gericht is op ‘activeren’ in plaats van ‘opleiden’. Veel mensen willen graag verantwoording nemen en willen helemaal niet ‘eerst naar een training om dan pas acties te nemen’. Ze hebben groot gelijk. Het is veel effectiever om op de werkplek gespiegeld te worden en het direct anders te doen.

images-9.jpeg

GET REAL; een dag ‘eerlijkheid’ voor jou! Voor leiders met moed. Er is niets krachtiger dan het goede voorbeeld. Het is eenvoudig; een van onze schaduwgidsen volgt je gedurende een werkdag en biedt je aan het eind een essentiële spiegel die je wakker maakt. Dit is het cadeau dat iedere leider zichzelf zou moeten gunnen! Het kost geen tijd, het raakt de kern en het activeert jezelf en anderen!

images-13.jpeg

REAL MOVERS: in iedere organisatie zijn er mensen die de ‘grijze middelmaat’ ontstijgen. Zij brengen kleur en zijn degene die de beweging op gang brengen. Met deze mensen hebben wij naar aanleiding van de ‘Get Real’ dagen een intensive in onze ‘spiegeltent’. Dat is waar de organisatie in beweging komt vanuit degenen die moed hebben om patronen te doorbreken. Onze ‘spiegeltenten’ helpen klanten om samen ‘dieper’ te kijken en zichzelf te zien. Vanuit die reflectie ontstaat een geloofwaardige beweging naar verantwoordelijkheid.

images-42.jpeg

REALITY CHECK; Als je echt kleur bekent aan jezelf dan kom je erachter dat jouw werksituatie precies de omgeving is waar je jouw belangrijkste levensles van nu te leren hebt. Onze ‘reality check’ is een methode voor volwassen mensen die verantwoording willen nemen. In korte intensives op het werk leer je samen met collega’s wat de kracht is van pure reflectie. Vanaf moment dat je de basisprincipes kan toepassen wordt je dagelijks werk je leerschool voor echte zelfsturing.