Waar workshops gaan over ‘leren’ gaan ceremonies over ‘herinneren’, het zijn poorten naar natuurlijke vermogens. In ceremonie gaan we de ‘verhalen’ voorbij. Het gaat niet om het kunstmatig aanleren van nieuwe vermogens maar om het bevrijden van natuurlijke kracht. De moed om dat wat je al weet te gaan doen!

 

 

 

NATUUR IN BEWEGING


NATUUR IN BEWEGING

Natuur in Beweging is een Sjamanistische ceremonie met paarden. Brengt heling in diepe lagen van bestaan. Geschikt voor diegenen die benieuwd zijn wat er gebeurt als het denken doorbroken wordt en natuurlijke wijsheid het overneemt. 

Nu hebben we de mogelijkheid om onszelf volledig in beweging te brengen. Deze eendaagse ceremonie biedt een prachtige gelegenheid om samen met anderen heling te brengen op plekken waar die nodig is. In de ceremonie wordt de wijsheid van paarden ingezet om balans te brengen in menselijke systemen. Dit systemisch werk is van een andere orde. We werken in een sterk genezend sjamanistisch veld. Dat betekent dat het contact met je oorspronkelijke weten voelbaar wordt. Dat kan intensief zijn, daarom zijn er 5-6 bekwame begeleiders aanwezig die zorgen voor een veilige bedding. Uitgangspunt is dat jij als deelnemer precies krijgt wat nodig is zonder dat jij centraal hoeft te staan. Natuur in beweging is een bijzondere ervaring waarin het verbond tussen mensen onderling en tussen mens en dier sterk helend werkt. De dag is geheel verzorgd en eindigt met een vuurceremonie die rust brengt.

De dag is inclusief luxe biologische catering en zeer bekwame stevige begeleiding door 5-6 ervaren begeleiders.
Aantal deelnemers: max 18

Een samenwerking van In the Heart of Change met Coby van der Hoeff, Kifungo.

 

Kosten: Like ons op Facebook en kijk vervolgens op het evenement: Natuur in Beweging voor details

 

Data Natuur in Beweging:

12 april 2014

14 juni 2014

 

Voor Natuur in Beweging werken we met bekwame begeleiders o.a.:

Richard Messina, Chantal Loonen, Peter Asscheman, Mirjam Broekhuizen & Andries de Jong

 

Referenties

Natuur in beweging is een fantastische manier om kennis te maken met sjamanistisch werk, paarden coaching en (familie)opstellingen. Het biedt een mogelijkheid om trauma, verdriet, woede of een andere emotie of lading die dwars zit te transformeren of op te lossen. Dit gaat verder dan het eigen persoonlijke niveau. De omgeving is veilig en de begeleiding is warm en integer. Een mooi kado voor jezelf als je graag in een groep mensen wilt kijken wat er onder de oppervlakte sluimert en wilt helpen de wereld een lichtere plek te maken!
— Clarent Savi
In taal ligt veel besloten maar wat niet gezegd is sluit zich op. Natuur in beweging is een veilige omgeving om dat onbesprokene naar boven te halen en te aanschouwen. De deskundige begeleiders van Natuur in beweging creeren een werkterrein waarin je kunt zijn wie je daadwerkelijk bent. Puur, leider, talentvol, energiek in balans.
Bedankt voor de geweldige ervaring en energie!
— André Brakenhoff, Sempre Blu (investors in people, planet and profit)